Bränninge, Habo

Maskrosstigen 25

  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 399 000 kr
Månadsavgift: 3 907 kr/mån

Mycket fin och fräsch tvåa, med stor altan i västerläge på populära Maskrosstigen

Nu öppnar sig en lysande möjlighet för dig som letar efter ett smidigt boende! Brf BoKlok Västra Ängen står redo att välkomna dig till en modern lägenhet, perfekt för en enkel och bekväm vardag. Beläget i ett lugnt och grönskande område, är detta det ultimata hemmet för er som söker harmoni och trivsel.

Detta spännande projekt, startat av IKEA, bär med sig en dedikation till smarta lösningar utan att tumma på kvalitet vilket genomsyrar även detta projekt.

Varje lägenhet är noggrant planerad för optimal funktionalitet. I hallen finns en rymlig klädkammare, ett generöst badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt ett fullt utrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet leder en dörr ut till en stor, underbar altan i västerläge, perfekt för avkoppling och soliga dagar. Sovrummet ligger i lugnt läge innanför vardagsrummet för maximal bekvämlighet.

Det omgivande området erbjuder gemensamma utrymmen, inklusive en charmig pergola, perfekt för gemenskap och socialt umgänge med grannar och vänner. I avgiften ingår både värme och vatten, vilket ger en extra trygghet och stabilitet för boendet.

Från Maskrosstigen har du bekvämt gångavstånd till Habo centrum med sin varierade mix av matbutiker, konditorier, bibliotek, kläd- och skobutiker, pizzerior, gym och mycket mer.

Denna bostad är i utmärkt skick och redo att välkomna dig som nästa ägare! Välj Brf BoKlok Västra Ängen som din nya hemmabas och njut av det bästa av både bekvämt boende och en behaglig vardag. Varmt välkommen att boka dig på visning.

Fastighetsmäklare
Lotta Karlge
SkandiaMäklarna
072-088 86 00

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bränninge, Habo

Maskrosstigen 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 1 400 000 kr