Östra Ekedal, Gustavsberg

Gezelius väg 12

Såld
  • 2,5 rum
  • 68,5 kvm
  • Bostadsrätt

Totalrenoverad lyx med havsutsikt och ljusinsläpp från söderterass

Välkommen till denna ljusa härliga och högst smakfullt totalrenoverade bostad med otrolig utsikt mot Fastavikens glittrande vatten. Bara att flytta in och njuta! Vardagsrummets rymd och utsikt välkomnar dig när du öppnar dörren. Häng av dig i en synnerligen trevlig hall. Till vänster finns ett fantastiskt kök i vinkel med vita luckor och helglasad vägg ut mot en enorm terrass! Här känner man sig som på en läcker takterass och här finns utrymme för uteliv, middagar och odling. En tongivande detalj är glasväggen mellan terass och kök som går hela vägen ner till golv. Det ger ett speciellt ljus och lyxig känsla. Värmegolv i köksdelen är extra härligt!
Om man går åt höger när man kommer in kommer man till det större sovrummet med samma fräschör som i resten av lägenheten och samma vidunderliga utsikt. Intill finns ett mycket vackert och helrenoverat rejält badrum med snyggt integrerad tvättbänk med tvättmaskin samt golvvärme under den vackra marockanska betongklinkern. Våtrumsintyg finnes.
Nya vackra trägolv hall och kök, exklusiva textilgolv i sovrum och den utsökta betongklinkern i badrummet.
Två stora förråd tillhör lägenheten vara den ena direkt utanför dörren. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen såsom gästrum och bastu.
En unik bostad med närhet till både natur och bekvämligheterna i Gustavsberg.
Kontakta mäklaren vid intresse.
Välkommen hem.

Mer om mäklarna