Munkmora, Gustavsberg

Skyttevägen 8

Såld
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

Hemtrevlig, väldisponerad tvåa med härlig och rogivande utsikt mot grönska.

Varmt välkommen till en hemtrevlig lägenhet om två rum och kök. Här bor du centralt, familjevänligt och trevligt i populära, lummiga och trivsamma kvarter.

Välkommen in i denna lägenhet om 60 kvadratmeter!
Bostaden utgörs av två rum och kök som tillsammans bildar en hemtrevlig och yteffektiv bostad där det är lätt att vara social.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en välplanerad, trevlig och praktisk hall med hatthylla, bra förvaring och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett stort, ljust och fint sovrum med rymliga garderober, vacker utsikt mot grönska och plats för dubbelsäng. Köket är ljust, fräscht och trevligt med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, stora fönster och plats för matbord och stolar. Det lättmöblerade, trevliga och rymliga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, fin utsikt och härliga umgängesytor. I badrummet finns toalett, handfat, duschkabin, förvaringsskåp, tvättmaskin och vitt kakel i badrum.

I köket hittar vi utgången till bostadens takbeklädda, mysiga och underbara balkong med trätrall, markis och plats för soffgrupp. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära.

I Gustavsberg Munkmora finns all tänkbar service inom gångavstånd! Utöver förskola, lekparker, trevliga promenadstråk, bra kommunikationer och skola(1-3) har du Gustavsbergs centrum inom gångavstånd och Gustavsbergs hamn en promenad bort. I omnejden finns även gott om aktiviteter för såväl äldre som yngre. En bit bort från bostaden ligger dessutom två köpcentrum ett i Mölnvik och ett annat Värmdö Marknad.

Mer om mäklarna