Holmviksskogen, GUSTAVSBERG

Bergmossevägen 26

Såld
  • 2,5 rum
  • 77,5 kvm
  • Bostadsrätt

Stor lägenhet i högt, ljust och centralt läge med inglasad jättebalkong.

Vill du ha lugn och ro men ändå bo helt centralt så är Holmviksskogen platsen för dig! En enorm inglasad balkong som blir som ett uterum gör inte det hela sämre.
Denna stora 2,5:a kan byggas om till äkta 3:a. Balkongen ger ett extra rum under varmare delen av året.

Vill du ha lugn och ro men ändå bo helt centralt så är Holmviksskogen platsen för dig! En enorm inglasad balkong som blir som ett uterum gör inte det hela sämre.
Punkthusen uppe på berget erbjuder generösa lägenheter med mycket dagsljus och områdets största balkonger. Denna stora 2,5:a - som kan byggas om till äkta 3:a - har den inglasade balkong som utökar bostaden till ytterligare ett extra rum under stora delar av året!
De många kvadratmetrarna (77,5) är fördelade på få men stora rum - det finns också två rejäla förrådsrum i lägenheten som kan användas som skrivarlya, barnkrypin eller walk-in-closet. Hallen är välkomnande i ordets rätta bemärkelse - kvadratisk och generös och har plats för antingen barnvagnar eller välkomstdrinken eller både och. Köket är renoverat, fullt utrustat med kyl, fys och diskmaskin och mycket smakfullt. Här är förmiddagssol och plats för stort matbord ,ed plats för många. Här är också utgång till den enorma inglasade balkongen som ger fantastiska möjligheter till ute/inne-liv.
Det stora vardagsrummet ligger i direkt anslutning till den stora hallen. Här har man installerat skjutdörrar som avgränsning till ytterligare ett rum om så önskas. För tips på ombyggnad till två sovrum, se bifogad alternativ planlösning .
Sovrummet har också access från den stora hallen och är även det generöst tilltaget. Plats för garderober finns om inte de två stora förrådsrummen räcker till - eller om man vill använda dem till annat!
Badrum med duschkabin.
Till lägenheten hör ett stort och bra källarförråd. I föreningen finns övernattningslägenhet, festlokal, bastu och en underbar tvättstuga i bottenplan med hörnläge och stora ljusinsläpp!

Mer om mäklarna