Gustavsbergs hamn, Gustavsberg

Stig Lindbergs gata 21

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Högt upp i fabrikshuset med elegant planlösning och två kungsbalkonger

Elegant genomgående våning med ljus från två håll, tilltalande öppen planlösning och två kungsbalkonger!

Elegant genomgående våning med ljus från två håll, tilltalande öppen planlösning och två stora terasser som löper längs hela lägenhetens bredd och några meter till! Här ser man skogen i horisonten och glittrande ljus från husen i porslinskvarteren om kvällen. Den andra balkongen har milsvid utsikt över Farstavikens glittrande vatten. De två både långa och breda balkongerna i varsitt väderstreck inbjuder till att kliva ut och se sig omkring. Här, på våning 5 av 6, har man både fria utblickar men också skydd från vindar och dagg av utskjutande tak och fasad.
Entrén till våningen sker mitt i den öppna planlösningen på ett välkomnande sätt. Kök och matplats till vänster, stora salongen åt höger. Det stilrena köket med rostfria vitvaror och granitbänkar har havsutsikten. Här finns plats för många på middag. Den stora salongen har plats för två möbelgrupper och har access till den generösa söderbalkongen som praktiskt nog, delvis är under tak. Detaljer avslöjar att huset en gång varit en fabrik.
Två fina sovrum som är ljusa och rymliga. En garderobsvägg löper längs hela inre väggen i båda rummen. Stort badrum i klassiska material, med tvätt och tork.
I huset finns tvättstuga, privat källarförråd samt cykelgarage.
Man har också tillgång till den enorma takterassen med utsikt över hela Farstaviken! Här kan man boka ett uterum för trevliga sammankomster.
Föreningen har bra hemsida och egen facebookgrupp.

Mer om mäklarna