Gustavsbergs hamn Porslinskvarteren, Gustavsberg

Chamottevägen 9

Såld
  • 2 rum
  • 52 kvm
  • Bostadsrätt

Mycket fin 2:a i centrala porslinskvarteren med balkong i söderläge.

Passa på att förvärva en riktig pärla i de populära Porslinskvarteren! Denna välplanerade 2:a om 52 kvm bjuder på en harmonisk tillvaro med sin storlek och läge. Njut av lugnet på den rymliga balkongen i söderläge mot den lugna innergården

Elegant Kök och Sovrum
Stig in i ett kök som omedelbart förtrollar med sina högblanka, vita köksluckor och vacker köksbänk. I det generösa sovrummet finns gott om plats för en dubbelsäng samt smart förvaring.

Modern Bekvämlighet
Badrummet är en plats för avkoppling och denna bostad levererar med ett helkaklat utrymme komplett med en bekväm dusch. Dessutom finns en kombinerad tvätt & torktumlare.

Nära till Allt Du Behöver
Läget är oslagbart med närhet till kommunikationer, butiker och den pittoreska Gustavsbergs hamn. Utforska det omgivande området som erbjuder allt från mysiga caféer och konditorier till träningsmöjligheter och fina restauranger. För den naturintresserade finns det gott om möjligheter till sköna promenader, badplatser och grönområden.

Smidig Resa till City
Med frekventa bussförbindelser tar du dig snabbt och enkelt in till Slussen på endast ca 25 minuter, vilket gör pendlingen till och från stan till en bris.

Välkommen Hem
Slutligen, välkommen till din framtida drömbostad där komfort, praktiska lösningar och närhet till allt du behöver sammanflätas. Missa inte chansen att förvärva din nästa bostad i Porslinskvarteren. Kontakta oss idag för visning och låt drömmen bli verklighet!

Mer om mäklarna