Gustavsbergs hamn Porslinskvarteren, Gustavsberg

Wilhelm Kåges gata 110

Såld
  • 2,5 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Högst upp i fastigheten med balkong i bästa västerläge!

Högst upp i fastigheten med balkong i bästa västerläge finns nu möjlighet att förvärva en nästan nybyggd välplanerad 2,5:a om 66 kvm.
Här möts du av ett öppet vardagsrum som smidigt övergår i ett modernt kök, perfekt för underhållning och avkoppling. Sovrummet är rymligt och välorganiserat, med tillräckligt med utrymme för en dubbelsäng och all din förvaring. Badrummet är en fristad för avkoppling och är komplett med en helkaklad dusch och bekvämligheten av en tvättmaskin.

Placerad nära allt du behöver, från kommunikationer till butiker och Gustavsbergs pittoreska hamn, erbjuder denna lägenhet en idealisk livsstil. Utforska de charmiga butikerna och caféerna i Porslinskvarteren eller njut av en måltid på en av de många fina restaurangerna i området. För de som älskar utomhusaktiviteter finns det gott om promenadstråk och grönområden att utforska, samt närhet till skolor och gymnasium för familjer.
Denna ljusa och luftiga lägenhet är designad med tanke på funktionalitet och komfort. Den generösa balkongen på högsta våningen är en perfekt plats för att njuta av soliga dagar och vackra solnedgångar, medan det extra rummet ger flexibilitet för att anpassa ditt boende efter dina behov - oavsett om det är ett kontor, en matsal eller ett barnrum. Sovrummet är en fristad för avkoppling med gott om plats för förvaring, och det moderna köket är strategiskt placerat för enkel servering på balkongen.
Som en bonus ingår ett vindsförråd, som ligger en våning ovanför, och det finns också möjlighet till garageplats i närheten av lägenheten. Föreningen, BRF Forma, är perfekt för familjer med dess familjevänliga atmosfär och byggåret är 2021.

Miss inte chansen att uppleva allt detta och mer av denna fantastiska lägenhet! Välkommen till ditt nya hem!

Mer om mäklarna