Gustavsbergs hamn Porslinskvarteren, Gustavsberg

Ursula Printz gata 5

Såld
  • 3,5 rum
  • 86 kvm
  • Bostadsrätt

Stor härlig genomgående 3,5:a med inglasad kvällssolsbalkong och interiör i nyskick.

Välkommen till denna eleganta och öppna bostad som varit sparsamt bebodd under åren. Ljust kök med köksö och öppen planlösning till vardagsrum och direkt utgång till den stora inglasade balkongen. Gott om plats för livsluft och vänner på besök. Köket är fullt utrustat och klassiskt med rostfria vitvaror och laminatbänkar. Ett härligt och generöst rum med kvällsljus från Porslinskvarterens öppna ytor alldeles intill.
Mot den stora innergården ligger två bra sovrum varav ett rejält masterbedroom. Här finns också en klädkammare - med fönster mot samma gård - som skulle kunna utgöra ett barnrum eller arbetsrum, det är nästan så att lägenheten kan kallas 4:a. Från dessa rum ser man ner på innergårdens lekplatser och planteringar. Härliga trägolv i alla rum.
Snygg och praktisk hall med entrédörren precis mitt emot hissen. Strax innanför hallen finns en stor modul med skjutdörrsgarderober centralt placerad, som ger en s k rundgång i lägenheten vilket skapar rymd och elegans.
Bostaden är begåvad med ett stort ljust badrum med duschväggar i glas och inrett i klassiskt vitt kakel och mörkgrått klinkergolv. Här finns även tvättmaskin och torktumlare och den så praktiska bänken för att vika tvätten!
Föreningen BRF Ranka är populär, omtyckt och mycket välskött. Parkeringsgaraget nås direkt via trapphuset. Cykelrum och barnvagnsrum finnes. Även fin gästlägenhet som medlemmarna kan hyra billigt.
Underbar stor innergård med planteringar och lekplatser.

Välkommen hem till denna generösa och trevliga bostad!

Mer om mäklarna