Gustavsbergs hamn Porslinskvarteren, Gustavsberg

Edla Sofias gata 14

  • 4 rum
  • 87 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 995 000 kr
Månadsavgift: 6 517 kr/mån

Stor lägenhet med fantastiskt läge och moderna bekvämligheter

Modern, välplanerad 4:a intill Gustavsbergs hamn med närhet till havet, promenadstråk och kommunikationer. Området är barnvänligt med närhet till natur, lekplats, förskolor och skolor. Lägenheten i nyskick har balkong och vindsförråd.

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!

Välkommen till denna stora och välplanerade lägenhet belägen i Gustavsbergs hamn Porslinskvarteren. Här finner du allt du kan önska dig för en bekväm och naturnära livsstil med mysiga promenadstråk, frisk luft och vacker natur. Du har också butiker, restauranger, gym och vårdcentral inom räckhåll.

Lägenheten erbjuder generösa ytor för hela familjen att trivas i. Med vardagsrum och matplats i öppen planlösning samt kök med stora arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter så har du allt du behöver för trevlig samvaro med familjen och med vänner. Det finns tre sovrum med gott om plats för både lek och avkoppling. Ett stort badrum med wc, dusch med glasväggar, handfat med kommod samt både tvättmaskin och torktumlare med bänk där du kan vika tvätten. Interiört är lägenheten i nyskick med genomgående parkett och målade väggar i alla rum utom i badrummet som har klinkergolv och kaklade väggar. Detta ger en stilren och modern känsla som passar perfekt för den som vill känna det där lilla extra. Från matplatsen når du den inglasade balkongen med plats för sitt- eller soffgrupp där du kan njuta av sköna "utedagar"!

Lägenheten är belägen centralt med närhet till kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig till och från arbete eller skola. Dessutom finns det en lekplats i närheten, perfekt för barnfamiljer. Huset erbjuder även bekvämligheter såsom två hissar och ett vindsförråd som hör till lägenheten.

Missa inte chansen att förvärva denna pärla av en bostadsrätt i Gustavsberg. Här får du både ett härligt naturnära boende och bekvämligheter i toppklass. Välkommen på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gustavsbergs hamn Porslinskvarteren, Gustavsberg

Edla Sofias gata 14

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.