Gustavsbergs hamn Porslinskvarteren, Gustavsberg

Edla Sofias gata 14

Såld
  • 1 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus, ostörd och ombonad bostad med solig balkong i hjärtat av de trevliga Porslinskvarteren.

Välkommen hem till en riktigt fantastisk bostad där ett helt ombonat hem breder ut sig på 38 ljusa och effektiva kvadratmeter. Massor med himmelsljus från söder och med långt till närmsta hus gör lägenheten ostörd och ljus.

Välkommen hem till en riktigt fantastisk bostad där ett helt ombonat hem breder ut sig på 38 ljusa och effektiva kvadratmeter. Massor med himmelsljus från söder och med långt till närmsta hus gör lägenheten ostörd och ljus. Balkong med bästa solläget och med lång utblick mot porslinskvarterens parkanläggningar och lekplats får man här. Välgenomtänkta mått ger bra plats för både sänghörna, loungedel och matbord och med möjlighet att möblera på olika sätt. Hela lägenheten är ommålad inför försäljning samt ny bänkskiva i köket.
Gott om förvaring med hallens hela garderobsvägg och fullt utrustat kök med massor med skåpsutrymme. Plats för middagar för många om man vill alltså! Badrummet är snyggt och generöst och utrustat med tvättstuga. Eleganta duschväggar och armaturer.

Mer om mäklarna