Gustavsbergs hamn Porslinskvarteren, Gustavsberg

Stig Lindbergs gata 8

Såld
  • 3 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt

3:a i centrala porslinskvarteren med balkong.

Fin och fräsch 3:a med bra planering om 57 kvm med balkong; perfekt belägen invid Gustavsbergs hamn, kommunikationer, butiker och restauranger.

Trivsam och välplanerad mini 3-rumslägenhet med en balkong i populära Porslinskvarteren!

Lägenheten erbjuder ett modernt och stilrent kök med vita köksluckor, vilket skapar en fräsch och inbjudande atmosfär. Köksbänken i granitlook är både praktisk och elegant och höjer standarden. Här finns gott om förvaringsutrymme och bra arbetsyta.

Porslinskvarteren är kända för sitt fantastiska läge och den här lägenheten är inget undantag. Du kommer att bo nära kommunikationer, butiker, Gustavsberg hamn och Gustavsbergs centrum. Området har en mängd trevliga caféer, gym, butiker, restauranger, mataffärer, bibliotek och badhus i närmiljön.
För den som älskar naturen finns det härliga promenadstråk, badplatser och grönområden i närheten.

För familjer är detta ett utmärkt område med skolor, gymnasium och dagis inom bekvämt avstånd. Lekplatser och parker i närheten erbjuder möjligheter till lek och avkoppling för både barn och vuxna.

Med frekventa bussförbindelser tar du dig snabbt och enkelt in till Slussen på endast ca 25 minuter. Perfekt för dig som arbetar i Stockholm city men vill bo i en mer avslappnad och naturnära miljö.

Välkommen till ditt nya hem i Porslinskvarteren! Här får du det bästa av två världar: stadsnära bekvämligheter och naturens lugn. Tveka inte att kontakta oss för visning och mer information.

Mer om mäklarna