Gustavsbergs hamn Porslinskvarteren, Gustavsberg

Stig Lindbergs gata 19B

Såld
  • 1 rum
  • 35 kvm
  • Bostadsrätt

Supersnygg etta som känns som tvåa med härlig rymd och takhöjd och liten balkong.

Supersnygg etta som känns som tvåa mitt i Gustavsbergs Porslinskvarter. Nytt, fräscht och praktiskt men med en takhöjd som ger samma härliga rymd och känsla som en äldre stadslägenhet. Loftet är ett mysigt extrautrymme som ger möjlighet till separat sovrum eller läshörna.

Supersnygg etta som känns som tvåa mitt i Gustavsbergs Porslinskvarter. Nytt, fräscht och praktiskt men med en takhöjd som ger samma härliga rymd och känsla som en äldre stadslägenhet. Loftet är ett mysigt extrautrymme som ger möjlighet till separat sovrum, läshörna eller bara som ett lätt tillgängligt förråd.
Trevlig planlösning med praktisk hall med klinkergolv och med köket i ena ändan av lägenheten med den snygga trappan som en luftig avdelare, vilket ger två separata delar i lägenheten. Vardagsrummet är fyllt av rymd mycket tack vare den rejäla takhöjden och väl tilltagna fönster och utgång till minibalkong. Den fina lilla balkongen har en glasdörr som ger möjlighet till frisk luft och dagsljus från golv till tak och dessutom ger läget framför gården tvärs över gatan en extra utblick! Köket är snyggt med grå luckor, fullt utrustat med rostfria vitvaror, äkta granitbänkar. Badrummet är klassisk och mycket fräscht med snygg duscharmatur och duschvägg i glas och golvvärme. Här finns tvätt och tork om man inte vill använda tvättstugan i huset. Sköna trägolv att kliva på när man tassar ut i köket på kvällen för en kopp te.
Det enorma platta taket är världens härligaste takterass öppen för de boende. Det finns även en del som går att boka för privata tillställningar. Just nu under renovering men troligen klart till ditt tillträde.
Ett bekvämt boende som är nytt och helt utrustat, bara att flytta in, med möjlighet till parkeringsplats i garage (separat kort kö), bra kommunikationer till stan, nära skärgård och natur och med mysiga krogar och butiker i absoluta närområdet. Eget förrådsutrymme finns.
Föreningen heter Fabrikshuset. De boende här har en Facebooksida som används av alla för att meddela sig och ge information.
Välkommen hem.

Mer om mäklarna