Gustavsberg, Gustavsberg

Gamla Skärgårdsvägen 8

Såld
  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

Unikt läge att förvärva denna ljusa nybyggda lägenhet med fantastisk utsikt över Farstavikens glittrande vatten. Här finns ett underbart parkområde med lång strandpromenad alldeles nedanför huset som i sin helhet är ett 55+boende.

Unikt läge att förvärva denna ljusa nybyggda lägenhet med fantastisk utsikt över Farstavikens glittrande vatten. Här finns ett underbart parkområde med lång strandpromenad alldeles nedanför huset. Tvärs över viken ser man Gustavsbergs attraktiva hamnområde med trevliga krogar och spännande konstliv.
Lägenheten är ljus, öppen och väldisponerad med en underbar balkong i söderläge och med bästa tänkbara utsikt. Här kan du njuta av solen och se ut över både grönska, båtliv, fågelliv, och glittrande vatten. Detta är en 55+boende vilket innebär att åtminstone en av er ha fyllt 55 år.

Denna vackra lägenhet har genomgående vita väggar och naturliga trägolv vilket gör den både ljus och elegant. I samband med entrén via en praktisk hall med skjutdörrsförvaring finns en välkomnande central yta som ett hjärta i bostaden. Härifrån blickar man rakt ut mot Fastaviken! Snyggt placerat öppet kök som ger dig möjlighet att välkomna dina gäster mitt i förberedelserna inför kvällens bjudning. Matplats vid fönstret i köket med plats för många vid bordet när det behövs. Vardagsrummet är helt underbart med sina stora glaspartier rakt ut mot vattnet i söder. Plats för två möbelgrupper efter behag. Härifrån finns utgång till den skyddade balkongen som lär bli ett favorittillhåll många dagar på året med sitt perfekta läge. Stor och ljust sovrum med samma härliga utsikt. Med ingång från hallen finns ytterligare ett fint sovrum med skönt norrljus anslutande walk-in-closet med fönster.
Snyggt, helkaklat badrum med duschväggar i glas samt tvättmaskin och torktumlare.

Trevlig förening med många möjligheter till att välja service genom Seniorgårdens olika tillval.

Mer om mäklarna