Gustavsberg Östra Ekedal, Gustavsberg

Gezelius väg 16

Såld
  • 3 rum
  • 87,5 kvm
  • Bostadsrätt

Drömboende med panoramautsikt över Gustavsbergs hamn

Välplanerad lägenhet med härlig utsikt mot hamnen området och stor balkong i söderläge. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum, rogivande sovrum, kök med matplats samt badrum med dusch och tvättmaskin. Nära hav, natur och kommunikationer. Välkommen hem!

En tilltalande lägenhet med utsikt över Gustavsbergs hamnområde och en rymlig balkong/terrass som bjuder på glittrande sol i Farstavikens vackra vatten.

Lägenheten är belägen nära havet, naturreservat och bekväma kommunikationer. Du kan enkelt ta dig till Gustavsbergs centrum för att njuta av allt som området har att erbjuda. I närheten finner du också Ekedalskogen, en vacker naturomgivning med motionsspår där du kan njuta av frisk luft och träning.

Denna välplanerade lägenhet erbjuder tre rum och kök, perfekt för en bekväm och harmonisk livsstil.

När du kliver in i bostaden möts du av ett luftigt och lätt möblerat vardagsrum med havsutsikt, perfekt för avkoppling och umgänge. Det generösa utrymmet ger dig möjlighet att skapa din dröminredning och gör det enkelt att möblera efter dina behov och stil.

Sovrummet är en rogivande plats där du kan återhämta dig och njuta av lugnet. Här finns gott om plats för en stor säng och förvaringsmöbler för dina personliga ägodelar. Du vaknar upp till en fantastisk utsikt över hamnområdet varje morgon och låter dig inspireras av den vackra omgivningen.

Badrummet är i original, stilrent och praktiskt med badkar och en bekväm tvättmaskin. Här har du allt du behöver för att ta hand om din personliga hygien och tvätta kläder bekvämt hemma.

Denna välplanerade lägenhet är verkligen tilltalande med sin smarta planlösning, fantastiska utsikt och närheten till det mesta. Missa inte chansen att få kalla detta boende för ditt hem. Välkommen hem!

Mer om mäklarna