Gustavsberg Munkmora, GUSTAVSBERG

Skyttevägen 7

  • 1 rum
  • 40 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 490 000 kr
Månadsavgift: 2 903 kr/mån

Välkommen till denna fantastiskt välplanerade och ljusa 1:a på ca 40 kvm.

Belägen en våning upp i huset, erbjuder denna lägenhet ett insynsskyddat läge och en fri utsikt. Med dess lugna och barnvänliga område är detta boendet för dig som söker en harmonisk livsstil.

Den gedigna designen, tillsammans med smarta förvaringsytor, gör denna lägenhet optimal för både singlar och par. Här finner du ett vardagsrum med en separat sovdel, samt ett kök med matplats där du kan njuta av måltider i trevligt sällskap. Garderoberna och badrummet bidrar till ökad komfort och funktion. Dessutom skapar fönstren i bästa västerläge ett imponerande ljusinsläpp och ger ljus och värme i rummen. Självklart ingår ett rymligt källarförråd till lägenheten, vilket ger dig extra utrymme för att organisera ditt boende.

Föreningen lyfter sina innergårdar, som är smyckade med lekplatser och en grillplats. Här kan du och dina kära njuta av härliga utomhusaktiviteter och skapa minnen för livet.

Läget är bra! Med närhet såväl till skolor och dagis som till vackra strövområden och den förtrollande sjön Ösbyträsk, kan du enkelt ta del av naturens underverk och njuta av frisk luft och avkoppling. Dessutom finner du inom gångavstånd Gustavsbergs centrum, som erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter såsom matbutiker, bibliotek, bank, apotek och systembolag. Här finns även Gustavsbergsbadet och flera idrottsanläggningar för dig som uppskattar en aktiv livsstil. Hamnområdet lockar med sina restauranger, mysiga caféer, charmiga småbutiker samt konst- och kulturutställningar, inklusive det populära porslinsmuseet. Om du är intresserad av båtliv kommer du att älska att ha en marina i närheten där du kan utforska det fantastiska båtlivet.

När det gäller kommunikationer är det inga bekymmer här! Precis utanför lägenheten finns en busshållplats med bra bussförbindelser. I Gustavsbergs centrum finns en knutpunkt för bussar till och från Stockholm och Värmdö, vilket gör det smidigt och enkelt att ta sig in till Stockholm

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gustavsberg Munkmora, GUSTAVSBERG

Skyttevägen 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.