Gustavsberg hamn, GUSTAVSBERG

Stig Lindbergs gata 19A

Såld
  • 2 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt

Ombyggd två med generös takhöjd samt loft och med en liten, charmig och ljus balkong

Ljus tvåa som används som en trea med generös takhöjd och loft samt solig och charmig balkong vars gemytliga känsla smittar av sig på hela lägenheten.

Omgående tillträde kan ordnas. En fin och ljus tvåa som används som en trea på Stig Lindbergs gata i Gustavsberg på Värmdö med bra planlösning och behagliga färgval. Lägenheten har en boarea om 62 kvadratmeter plus en biarea på 18 kvm. Och bäst av allt, här bor du med en generös takhöjd samt med en balkong som har solläge stor del av dagen och utsikt mot takåsar!

I den inbjudande, praktiska och öppna hallen i denna lägenhet finns goda avhängningsmöjligheter. Vidare har vi ett charmigt, trevligt och mysigt vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och generös takhöjd. Det sociala, öppna och trevliga köket med öppen planlösning mot vardagsrummet har släta köksluckor, spotlights i taket och plats för matbord och stolar. Sovrummet är avdelat med en vägg och utgörs nu av ett sovrum med fönster och ett sovrum med ljusinsläpp från det förra. Dessutom ett loft med plats för ytterligare sängar och förvaring. Badrummet är stort, fräscht och trevligt med helkaklade väggar, toalett, dusch, duschvägg, handfat, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

Här finns också en liten, charmig och ljus balkong som ger möjlighet till utevistelse och som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga dagar och kvällar. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder solläge hela dagen.

Det enorma platta taket på huset är världens härligaste takterrass öppen för de boende. Det finns även en del som går att boka för privata tillställningar. Just nu under renovering men troligen klart till ditt tillträde.
Ett bekvämt boende, bara att flytta in och med möjlighet till parkeringsplats i garage (separat kort kö), bra kommunikationer till stan, nära skärgård och natur och med mysiga krogar och butiker i absoluta närområdet. Eget förrådsutrymme finns.

Mer om mäklarna