Gränna, Gränna

Jönköpingsvägen 73D

Såld
  • 4 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

4-RUMMARE I MARKPLAN MED EGEN TRÄDGÅRD!

Varmt välkomna till Jönköpingsvägen 73D i Gränna och brf Vättervyn 3!

Villa eller bostadsrätt? Här får ni det bästa av två världar. Bekvämligheten att vara medlem i en bostadsrättsförening med allt vad det medför samtidigt som att Ni har ett härligt, inglasat uterum med tillhörande gräsmatta där utsikten över Vättern är slående.

Gavelläget är alltid trevligt med extra ljusinsläpp samt mindre ljudnivå från övriga grannar. Invändigt ser ni ett kök med kaklat stänkskydd i grå kulör som tillsammans med den vita skåpinredningen och den mörka bänkskivan inger en känsla av tidlöshet. Badrummet är i helkaklat utförande med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare samt golvvärme. Här blir ni bortskämda med tre sovrum där det större har rejäl förvaring om inte "walk in closet" är nog. Väggen mellan vardagsrummet och sovrum 3 kan med kreativitet tas ned för att få ett öppnare utrymme. Här finns även elektriska persienner samt lamellgardiner för att skärma av mot parkeringen. Tänk er att grilla på gräsmattan precis utanför för att sedan avnjuta måltiden i det inglasade uterummet. Från stora delar av bostaden har ni dessutom trevlig utsikt över Vättern vilket bidrar till härligt ljusflöde redan när ni kliver in i lägenheten! Notera att varje bostadsrätt har förtur på en p-plats.

Brf Vättervyn 3 är en trevlig förening med stabila resultat. Föreningen har 20 st bostadsrätter. Snöskottningen på gemensamma ytor sköter extern firma.

Bra kommunikationer precis utanför dörren där Ni kan ta Er in till Jönköping eller in till Gränna city.

Mer om mäklarna