Majorna, Göteborg

Chapmansgatan 2

Såld
  • 4 rum
  • 96 kvm
  • Bostadsrätt

Stor fyra med kanonläge i attraktiva Majorna!

Välkommen till Chapmansgatan 2 i hjärtat av härliga Majorna! Här erbjuds nu en fin fyra om 96 väldisponerade kvadratmeter på fjärde våningen med en unik kombination av stil, komfort och läge! Med dess tilltalande och ljusa interiör har varje hörn av denna bostad noggrant utformats för att maximera både utrymme och estetik. Här bor du i en trygg och stabil förening och med ett riktigt toppenläge! Lägenheten erbjuder en stor och rymlig hall, tre härliga sovrum, badrum, wc, kök och stort vardagsrum med direkt utgång till balkong med läcker utsikt över hamninloppet och Älvsborsgsbron. Tack vare fönster i två väderstreck är ljusinsläppet ett faktum!

Planlösningen är helt optimal och passar hela familjen. Samtliga tre rum är generösa i storlek och erbjuder utmärkt förvaring i form av garderober. Lägenheten har under åren fått ett rejält lyft i form av nya ytskikt som är genomgående för hela lägenheten. I både hall och vardagsrum finns den fina originalparketten kvar!

Majorna erbjuder en kulturhistorisk och vacker miljö som är lätt att älska och leva i, här finns allt du behöver. Stadsdelen ligger på nära avstånd till havet, innerstaden och naturreservat. Chapmans Torg, Röda sten, Slottsskogen, Botaniska trädgården och Mariaplan med dess stora restaurangutbud finns på promenadavstånd. På bara 7 minuters promenad kommer man till mysiga Klippan, som erbjuder fina promenadstråk, glasscafé, fik och restauranger. Goda kommunikationer och fina gång- och cykelvägar som enkelt tar dig till såväl innerstadens puls som Saltholmen och Göteborgs vackra skärgård. Utanför gårdarna finns ett sjudande folkliv med många mysiga butiker, restauranger, barer samt trevliga ställen som erbjuder musik och konserter så som Utopia, Musikens hus med mera. Här finns också gott om mataffärer, apotek, förskolor och skolor inom nära räckhåll!

Välkommen till ditt nya boende på Chapmansgatan 2 - en möjlighet till stilfullt och bekvämt stadsboende!

Mer om mäklarna