Majorna, Göteborg

Blåsutgatan 6

REDO™
  • 3 rum
  • 82,3 kvm
  • Bostadsrätt

Stor trea i stabil förening med toppenläge i Majorna!

Här har vi nöjet att presentera en fin trea som i dagsläget används som fyra. En trappa upp hittar vi denna trevliga lägenhet om ca 82m² med inglasad balkong mot innergården och ljusinsläpp från två håll. Utöver de två ordinarie sovrummen har man delat av en bit av det stora vardagsrummet med skjutdörrar för att få ytterligare ett sovrum. Detta går enkelt att återställa om man önskar. Planlösningen är trevlig och social, med rejäla sovrum, kök med nya nyare vitvaror, matplats, vardagsrum, wc, badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare och golvvärme och hall med mycket god förvaring.

Här bor ni i en stabil HSB-förening med god ekonomi. I avgiften ingår en garageplats som nås direkt via hiss ner till garaget.

Majorna erbjuder en kulturhistorisk och vacker miljö som är lätt att älska och leva i, här finns allt du behöver. Stadsdelen ligger på nära avstånd till havet, innerstaden och naturreservat. Röda sten, Slottsskogen, Botaniska trädgården och Mariaplan med dess stora restaurangutbud finns på promenadavstånd. På bara 7 minuters promenad kommer man till mysiga Klippan, som erbjuder fina promenadstråk, glasscafé, fik och restauranger. Goda kommunikationer och fina gång- och cykelvägar som enkelt tar dig till såväl innerstadens puls som Saltholmen och Göteborgs vackra skärgård. Utanför gårdarna finns ett sjudande folkliv med många mysiga butiker, restauranger, barer samt trevliga ställen som erbjuder musik och konserter så som Utopia, Musikens hus med mera. Här finns också gott om mataffärer, apotek, förskolor och skolor inom nära räckhåll!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Majorna, Göteborg

Blåsutgatan 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.