Linnéstaden, Göteborg

Linnégatan 55

Såld
  • 2 rum
  • 75,5 kvm
  • Bostadsrätt

Stor 2 rok på eftertraktade adressen Linnégatan 55

Nu har jag nöjet att presentera den här vackra lägenheten i toppskick som erbjuder en fin planlösning med genomgående moderna val och ett perfekt läge i Göteborg!
En perfekt bostad för den som har högt ställda krav och vill bara flytta rakt in till en bostad med det där lilla extra.

Lägenheten har genomgående naturligt ljusinsläpp, vackert ekparkettgolv och ljusa tillval.
Det trevliga köket har off-white köksluckor, diskmaskin, en ångugn och en ugn/micro, kyl/frys, integrerad spishäll, fläkt samt en vacker köksbänk.
Vardagsrum med stilrena vägglister. Sovrummet har bra med förvaringsmöjligheter. Badrummet har både tvättmaskin och torktumlare samt dusch, wc, handfat och spegelskåp. Här finns även en rymlig balkong i bästa söderläge där du kan njuta av en kaffe i solen!

Underbara Linnégatan, allén som sträcker sig från Järntorget till Slottskogen som en avslappnad stadsdel med gatuliv och charm. Här finns närhet till allt som den vackra staden Göteborg har att erbjuda. Ett av Sveriges restaurangtätaste kvarter med park och natur nära inpå.
Kommunikationer finns utanför porten och i närheten ligger mysiga Slottsskogen och Änggårdsbergen. I kvarteren finns dessutom apotek, caféer, mataffärer och saluhall. I den här centrala bostaden bor ni med alla tänkbara fördelar enbart med ett stenkast bort.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna