Välkommen hem!

Kålltorp, Göteborg

Björcksgatan 60C

Såld
  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och hemtrevlig tvårumslägenhet med centralt, attraktivt och vackert läge

Välkommen in i en hemtrevlig lägenhet med centralt, attraktivt och vackert läge. Denna ljusa tvåa är i mycket fint skick och har bland annat mycket dagsljus, fräscha ytskikt och hög materiell standard. I den här lägenheten möts du redan i hallen av en exklusiv känsla.

Det första man möts av i denna bostad är en stor, inbjudande och lättmöblerad hall. Det nyrenoverade, stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, rejäl köksbänk, inbyggd mikrovågsugn och plats för matbord och stolar.
Rymligt, stilrent och charmigt vardagsrum med mycket dagsljus och fint ljusinsläpp. Här har du gott om plats för soffa, fåtölj och soffbord.

Boendet har ett utmärkt läge nära det bästa Göteborg har att erbjuda och är perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö! Barer, café och lekplats ligger precis utanför porten och en kort promenad bort hittar man matbutik, gym och Skatås. I området finns bra dagligservice och goda kommunikationer tar er med enkelhet in till centrala Göteborg.

Mer om mäklarna