Högsbo, Göteborg

Marklandsgatan 71

Såld
  • 1 rum
  • 28 kvm
  • Bostadsrätt

SUPERCHARMIG Tilltalande 1:a med Inglasad balkong!

I hjärtat av Högsbo kan vi nu erbjuda denna ljusa och kvadratsmarta 1:a! Från gatuplan tar man sig smidigt upp till lägenheten med rymlig hiss. Utanför finns rabatter, gräsytor och trevliga utemöbler vilket gör detta till en perfekt plats att njuta av solen, läsa en bok eller grilla med vänner. Här bor du i direkt anslutning med smidiga kommunikationer såväl till centrala stan som ut till havet. I denna föreningen, där alla större renoveringar är genomförda, bor man lugnt tryggt och barnvänligt. Gångavstånd till några av Göteborgs mest uppskattade smultronställen, Änggårdsbergen, Botaniska Trädgården och Slottsskogen. Cykelavstånd till Linnéstan på ca 10 minuter.
Lägenheten är ljus med en välplanerad planlösning. Lägenheten har en härlig inglasad balkong, gott om plats för loungemöbel. Gott om förvaring i en klädkammare.

Marklandsgatan är en knutpunkt när det gäller kommunikation och här tar du dig smidigt vidare till både centrala stan men även ut till havet. Axel Dahlströms torg ligger vid Marklandsgatan. Här finns inte bara bageri, matbutik och apotek, du kan också gymma, köpa fredagsräkor eller besöka skönhetssalongen. Frölunda Torgs butiker nås på under tio minuter med spårvagn och innerstans gator som Vallgatan och Magasinsgatan på ungefär en kvart. Även du som studerar på Chalmers eller Göteborgs Universitet kan ta dig snabbt till skolan.

Det är inga som helst problem att få det bästa av två världar i Högsbo. Knyt på löparskorna eller pumpa däcken på mountainbiken för en uppfriskande tur i Änggårdsbergen eller Slottsskogen, här är det nära till båda. Det är inte heller långt till havets salta brus och ett dopp när andan faller på. Men när kvällen närmar sig låter kanske en värmande ramen eller läcker pasta lockande? Såväl restaurangstråken i Linné som de ambitiösa kvarterskrogarna vid Mariaplan nås på bara fem minuter med spårvagn från Marklandsgatan.

Mer om mäklarna