Högsbo, Göteborg

Sjupundsgatan 27

Såld
  • 1 rum
  • 35 kvm
  • Bostadsrätt

Nyproducerad 2022 med bästa läget och balkong!

Välkommen till drömlägenheten på Sjupundsgatan 27, 1a! Denna moderna pärla med en yta på 35 kvm erbjuder inte bara en optimal planlösning utan också det bästa läget för en behaglig och solig tillvaro.

Lägenheten, nyproducerad år 2022, genomsyras av moderna val och stilfull design. Varje kvadratmeter är noggrant utnyttjad för att skapa en öppen och luftig atmosfär. De smarta lösningarna ger en känsla av rymd samtidigt som varje detalj är genomtänkt. Mycket bra förvaring i lägenheten, fullutrustat kök och rumsligt badrum med tvättmaskin. Allt som du behöver i en lägenhet.

Den stora fördelen med denna pärla är dess oslagbara läge som är fritt och utan insyn. Här kan du njuta av solen från morgon till kväll, vilket skapar en härlig atmosfär och ger en känsla av välbefinnande.

Den generösa balkongen, som sträcker sig längs lägenheten, ger inte bara möjligheten att njuta av utomhuslivet, utan den går även att glasa in för att förlänga säsongen och skapa en extra oas. Det perfekta stället för att avnjuta din morgonkaffe eller bjuda in vänner på en trevlig middag.

Denna moderna bostad är utrustad med de senaste bekvämligheterna och materialen, vilket gör den både funktionell och stilren. Köket är fullt utrustat med moderna apparater, och badrummet är smakfullt inrett med högkvalitativa detaljer.

Sammanfattningsvis erbjuder Sjupundsgatan 27, 1a, inte bara en lägenhet utan en livsstil. Här får du det bästa av två världar ? modern komfort och en oslagbar atmosfär. Välkommen till ditt nya hem!

Centrum nås enkelt inom några minuter med kommunikationer i detta område. Runt hörnet finns matbutik, gym och restaurang. Slottsskogen och Änggårdsbergen ligger inom promenadavstånd, medan en cykeltur smidigt tar dig till klippor och bad.

Mer om mäklarna