Fixfabriken Majorna, GÖTEBORG

Walter Bengtssons Gata 18

REDO™
  • 3 rum
  • 66,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 450 000 kr
Månadsavgift: 4 539 kr/mån

NYPRODUCERAD 3:A MED HÄRLIG BALKONG I GAVELLÄGE!

Välkommen till Walter Bengtssons Gata 18, där ett fantastiskt boende väntar på dig! Denna nyproducerade lägenhet från 2022 erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och praktiskt läge.

Med tre rum och 66,5 kvadratmeter ger denna lägenhet tillräckligt med utrymme för dig att skapa ditt drömhem. Den stora balkongen är en oas av avkoppling och njuta av eftermiddagssolen i ett gavelläge.

Inuti lägenheten möts du av en härlig takhöjd och en modern design som ger en känsla av rymd och elegans. Här finns allt du behöver för att trivas, från ett välutrustat kök till generösa sällskapsutrymmen och badrum utrustade med moderna bekvämligheter.

Området kring Walter Bengtssons Gata 18 är inte bara vackert utan också praktiskt. Med goda kommunikationer är det enkelt att ta sig runt i staden, och det finns gott om cykelvägar som tar dig både till city och havet på nolltid. Dessutom lockar Majornas underbara utbud av restauranger, caféer och butiker som ger en unik atmosfär och livskvalitet.

Glöm inte heller bort den charmiga kajpromenaden vid Klippan, där du kan njuta av härliga promenader längs vattnet och känna doften av havet i luften.

Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska lägenhet som erbjuder det bästa av både modern livsstil och stadens puls. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck varför Walter Bengtssons Gata 18 är det perfekta stället att kalla hem!

HSB brf Sannaparken är ett av fyra kvarter i det nya bostadsområdet Fixfabriken i Majorna Göteborg. Under hösten 2022 påbörjas inflyttningen i moderna lägenheter med klassiska kvaliteter.
Ett av det första projektet i Fixfabriken, där man utvecklar och förtätar det attraktiva området mellan Sandarna, Klippan och Kungsladugård. Nyproduktionsprojektet består av 135 moderna och ljusa bostadsrätter. Huset är ritat av What! Arkitektur som tagit stor hänsyn till Majornas stadsbild och hämtat inspiration från kringliggande arkitektur. Här finns allt från små studiolägenheter till väl tilltagna femrummare.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fixfabriken Majorna, GÖTEBORG

Walter Bengtssons Gata 18

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 3 350 000 kr
  • 3 350 000 kr Budgivare 1 2024-03-27 14:26