Majorna, Göteborg

Walter Bengtssons Gata 3

  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 995 000 kr
Månadsavgift: 4 740 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Unikt boende med uteplats i soligt sydvästläge!

Välkommen till Walter Bengtssons Gata 3, där ett modernt och bekvämt boende väntar på dig i hjärtat av det pulserande Majorna. Beläget i det charmiga suterränghuset i Brf Glasbruket, erbjuder denna lägenhet en unik kombination av stil, komfort och praktiskt boende.

Steg in i denna exklusiva bostad och låt dig genast omfamnas av dess charm. Med en optimal planlösning och generös takhöjd erbjuder varje rum en känsla av rymd och elegans. Det soliga sydvästläget mot den grönskande innegården ger en lugn och avkopplande atmosfär som är svårslagen.

Den välutrustade köksdelen bjuder in till matlagning, medan de generösa sällskapsutrymmena är perfekta för gemenskap för vänner och familj. Njut av moderna bekvämligheter och lyxiga detaljer i varje hörn av denna välplanerade lägenhet.

Och det bästa av allt! Du har din alldeles egna uteplats i soligt sydvästligt läge där du kan koppla av och njuta av soliga dagar eller kvällar. Här har du din egna oas att njuta av!

Missa inte chansen att bli en del av detta moderna bostadsområde i Majorna. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck varför Walter Bengtssons Gata 3 är det perfekta hemmet för dig!

- Det tillfaller ett vindsförråd till lägenheten.

Området kring Walter Bengtssons Gata 3 har allt. Med goda kommunikationer är det enkelt att ta sig runt i staden, och det finns gott om cykelvägar som tar dig både till city och havet på nolltid. Dessutom lockar Majornas underbara utbud av restauranger, caféer och butiker som ger en unik atmosfär och livskvalitet.

Glöm inte heller bort den charmiga kajpromenaden vid Klippan, där du kan njuta av härliga promenader längs vattnet och känna doften av havet i luften.

BRF Glasbruket i Majorna är ett av fyra kvarter i det nya bostadsområdet Fixfabriken i Majorna Göteborg. Under hösten 2022 påbörjas inflyttningen i moderna lägenheter med klassiska kvaliteter.
Ett av det första projektet i Fixfabriken, där man utvecklar och förtätar det attraktiva området mellan Sandarna, Klippan och Kungsladugård. Nyproduktionsprojektet består av 136 moderna och ljusa bostadsrätter. Huset är ritat av What! Arkitektur som tagit stor hänsyn till Majornas stadsbild och hämtat inspiration från kringliggande arkitektur. Här finns allt från små studiolägenheter till väl tilltagna femrummare.

Boka visning

  • Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Önskar du annan visningstid kontakta mäklaren Julia Hellman

  • Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Önskar du annan visningstid kontakta mäklaren Julia Hellman

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Majorna, Göteborg

Walter Bengtssons Gata 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.