Göteborg

Seglaregatan 21

Såld
  • 3 rum
  • 69,7 kvm
  • Bostadsrätt

3a med stor potential och magisk utsikt!

Varmt välkomna till en härlig trea i mysiga Majorna på ett av Seglaregatans kanske bästa läge. Här presenteras en lägenhet med en trevlig planlösning och stora fönsterpartier ut mot Älvsborgsbron. Här bor ni längst bort på loftgången och kommer kunna njuta av både lugnet och den rofyllda utsikten.

Utöver läget har bostaden dessutom stor potential till att bli precis så som ni vill ha den. Här kan ni sätta er egen prägel från start. Lägenheten är planerad med en lång hall som leder till alla rum. Först till höger ligger det kompletta köket med gott om förvaring. Vardagsrummet rakt fram har en stor och social yta med fantastiskt ljusinsläpp. I anslutning finns även den inglasade balkongen med samma utsikt. De två sovrummen är placerade med utsikt mot varsitt väderstreck där ena går att nås direkt från köket. Badrummet är kaklat och utrustat med badkar. Extra plats för förvaring finns i garderoben till höger om badrummet.

- I avgiften ingår garageplats, värme, vatten och kabel-TV. Önskar man sänka sin månadskostnad kan garageplatsen hyras ut för ca 800-1000 kr/mån.

På Seglaregatan bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser samt omtyckt och stabil HSB-förening. Här är ett optimalt läge med närhet till det mesta. Majorna erbjuder en kulturhistorisk och vacker miljö som är lätt att älska och leva i, ett sjudande folkliv med många mysiga butiker och restauranger. Här finns också gott om mataffärer, apotek, förskolor och skolor inom nära räckhåll. Stadsdelen ligger på nära avstånd till havet, innerstaden och naturreservat. Fina promenadstråk finns vid Röda sten och Klippan. Till Slottsskogen samt Botaniska trädgården cyklar man på 15 minuter. Kollektivtrafikutbudet är mycket gott och närmsta hållplats ligger bara ner för backen.

Missa inte chansen till denna lägenhet, välkomna!

Mer om mäklarna