GÖTEBORG

Seglaregatan 16

  • 2 rum
  • 63,4 kvm
  • Bostadsrätt
2 595 000 kr
Månadsavgift: 5 983 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Stor två i fantastiska Majorna!

Varmt välkomna till en charmig tvåa på Seglaregatan 16 i hjärtat av Majorna. Lägenheten är bekvämt belägen en trappa upp och erbjuder en härlig utsikt. Med sina generösa 63 kvadratmeter fördelade på 2 rum och kök, välkomnar denna bostad dig till en lugn och avkopplande miljö.

När du kliver in möts du av ett vackert och ljust vardagsrum, där stora fönster släpper in en ström av fint ljus som skapar en härlig atmosfär. Det ursprungliga golvet har varsamt bevarats och slipats för att behålla sin charm. Från vardagsrummet når du även det nyligen renoverade köket från 2018, som pryder med sina moderna ytor och högkvalitativa apparater som lockar till både matlagning och social samvaro. Det rymliga sovrummet har gott om plats för förvaring. Härifrån kommer du även ut till den inglasade balkongen i söderläge, där du kan njuta av soliga dagar och underbara solnedgångar.

- I avgiften ingår garageplats, värme och vatten. Önskar man sänka sin månadskostnad kan garageplatsen hyras ut för ca 800-1000 kr/mån.

På Seglaregatan bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser samt omtyckt och stabil HSB-förening. Här är ett optimalt läge med närhet till det mesta. Majorna erbjuder en kulturhistorisk och vacker miljö som är lätt att älska och leva i, ett sjudande folkliv med många mysiga butiker och restauranger. Här finns också gott om mataffärer, apotek, förskolor och skolor inom nära räckhåll. Stadsdelen ligger på nära avstånd till havet, innerstaden och naturreservat. Fina promenadstråk finns vid Röda sten och Klippan. Till Slottsskogen samt Botaniska trädgården cyklar man på 15 minuter. Kollektivtrafikutbudet är mycket gott och närmsta hållplats ligger bara ner för backen.

Missa inte chansen till denna lägenhet, välkomna!

Boka visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

GÖTEBORG

Seglaregatan 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.