Södertull, Gävle

Södra Kungsgatan 55C

  • 3 rum
  • 74 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 995 000 kr
Månadsavgift: 4 175 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

En fräsch och fin nyproducerad 3:a om 74kvm på Södertull nu till salu.

Välkommen till Södra Kungsgatan 55C på Södertull. Denna kvadratsmarta nyproducerade bostadsrätt på bottenvåningen erbjuder en perfekt kombination av modern elegans och praktiskt boende. Med generös takhöjd och ett genomgående ljust tema blir detta en plats att trivas i.

I denna 3:a om 74kvm finner du allt du behöver för bekvämt boende. Det öppna och luftiga köket som är utrustat med alla bekvämligheter du behöver är i anslutning till vardagsrummet vilket gör att det blir en stor social yta. Det stora sovrummet är utrustat med garderober för din förvaring, medan det mindre sovrummet kan användas som ett perfekt gästrum eller arbetsplats. För den som önskar extra utrymme finns även en rymlig klädkammare. Det fräscha helkaklade badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Här finns även gott om plats för förvaring av handdukar och andra badrumsartiklar.

Fastigheten färdigställdes 2018. Föreningen erbjuder en trevlig takterrass med väderstreck åt alla riktningar, ett stort garage beläget i källarplan som du når via hiss, i dagsläget är garaget fullt men ingen i kön. Det finns även möjlighet att hyra en övernattningslägenhet. Bostaden är belägen på Södertull, vilket ger närhet till stadslivet i kärnan av Gävle. Med bra kommunikationsmöjligheter och nära till service såsom matbutiker och restauranger är detta ett perfekt läge för dig som vill ha bo centralt.

Välkommen hem.

Boka visning

  • Anmälan krävs, via hemsidan eller 070 694 00 58. Varmt välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Södertull, Gävle

Södra Kungsgatan 55C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.