Sätra, Gävle

Fältspatvägen 46

Såld
  • 3 rum
  • 89 kvm
  • Bostadsrätt

Fin 3:a i omtyckt förening, möjlighet till uthyrningsdel och balkong med västerläge

Varm välkommen till Fältspatvägen 46 och denna trivsamma hörntrea med hiss från markplan, två stamrenoverade toaletter och tonårs-/uthyrningsdel med egen ingång!

Här möts du av hall i vinkel med gott om plats för garderober och en rymlig klädkammare. Ljust och fint kök med plats för matmöbel framför fönster. Intill köket finns ett rymligt vardagsrum med ekparkettgolv, här ges utrymme för flera möbleringsalternativ och utgång till balkong med västerläge. Två toaletter som genomgått stambyte -10, varav en wc med klinker och ett badrum med kakel, klinker, handdukstork, duschhörna och tvättmaskin. Rymliga sovrum varav ett som tonårs-/uthyrningsdel med egen ingång, hall och toalett. Låg avgift där värme, vatten, kabel-tv, bredband och BR-tillägg ingår. Lägenheten är belägen på våning två och det finns hiss från markplan.

Här bor du i ett lugnt område med närhet till det mesta så som träningsanläggningar, skolor, förskola, livsmedelsbutik och mycket mer. Kort promenad till busshållplats som gör det enkelt att resa till Gävle Centrum och föredrar du att cykla når du stan på ca 10 minuter

HSB Brf Sätra är en omtyckt förening med egen vaktmästare som finns tillgänglig dagtid. I föreningen finns även uthyrningslägenhet, hobbyrum , vävstuga, tvättstuga och samlingslokal. Det finns 115 garageplatser med motorvärmare att hyra och flertalet parkeringsplatser att tillgå, det finns även uppställningsplats till husvagn att hyra.

Välkommen på hem!

Mer om mäklarna