Sätra, Gävle

Rävpasset 9F

  • 4 rum
  • 93 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 1 495 000 kr
Månadsavgift: 5 350 kr/mån

Fint och välskött gavelradhus beläget i ett lugnt och bra område nu till salu.

Välkommen till det populära och familjevänliga området Rävpasset, här finner du detta rymliga och välskötta radhus om 93 kvadratmeter boarea med ytterligare 45 kvadratmeter biarea, fördelat över två våningar samt källarplan. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, internet och garage. Individuell enhetsmätning sker av elen och debiteras separat.

På entréplan välkomnas du av en ljus och luftig känsla. Här finns ett fint kök med matplats och gott om plats för umgänge , här finner du även utgången till altanen och baksidan med västligt väderstreck. På första plan har du också en mindre WC och sovrum.

På det övreplanet finner du masterbedroom, med egen klädkammare, helkaklat badrum, ett vardagsrum/öppet sovrum, här har du utgången till balkongen. Möjligheter finns här för att skapa fler sovrum (se alternativa planritningar).

Källarplanet erbjuder en gillestuga för trevliga sammankomster med vänner och familj, en tvättstuga för praktiska ärenden, en bastu och loungeavdelning för avkoppling

Radhuset är en del av en välskött och stabil bostadsrättsförening, föreningen erbjuder gemensamma grönområden och lekplatser. Barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor, sportanläggningar, fotbollsplaner, tennisplan, kommunikationer, butiker och city.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sätra, Gävle

Rävpasset 9F

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.