Olsbacka, Gävle

Myggdansvägen 8D

  • 3 rum
  • 82,5 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 2 100 000 kr
Månadsavgift: 4 970 kr/mån

Radhus i omtyckta Olsbacka!

Varmt välkomna till detta fantastiska radhus med möjlighet att sätta din egna prägel på, beläget i omtyckta Olsbacka.
Här möts du av en välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Hallen leder dig till köket som är fräscht men av äldre standard. Vidare från köket kommer du till radhusets uterum/altan.
Nedre plan erbjuder alltså en stor hall, ett sovrum som man kan använda som matrum om man väljer att öppna upp till köket. Badrum utrustat med wc, badkar och tvättmaskin. Kök med bra förvaring och arbetsytor samt utgång till uterum.

Plan två erbjuder ett rymligt vardagsrum med plats för soff- och matgrupp, master bedroom och ett litet extrarum/kontor med trapp upp till vinden.

Sammanfattningsvis har du en mycket trevlig bostad med chans att sätta din egna prägel på, stort uterum med plats för det stora sällskapet och trevligt vardagsrum stora fönster för bra ljusinsläpp.

Stabil förening med god ekonomi i trivsamt område här finns möjlighet till parkeringsplats direkt vid inflytt och föreningen har även två st laddplatser till dig med elbil. Föreningen ligger i det populära området Olsbacka med närhet till allt för ett bekvämt boende. Skola, förskola, lekplatser, matbutiker och annat som behövs i vardagen. Endast ca 2 km till centrala Gävle och allt det har att erbjuda!

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Olsbacka, Gävle

Myggdansvägen 8D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.