Olsbacka, GÄVLE

Eiraplan 6A

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastiskt radhus på gaveln i lågt belånad förening!

Äntligen finns möjligheten att förvärva ett mycket smakfullt renoverat gavelradhus på Parkvägen med två härliga uteplatser vilket gör att du kan njuta av solen från morgon till kväll!
Det första du möts av när du kliver in är den ljusa och välkomnande entrén med goda avhängningsmöjligheter. Vidare kommer du till det mycket trevliga och välplanerade köket som renoverades 2019. Köket är även utrustat med vattenburen golvvärme. Vardagsrummet har många möjliga möbleringsalternativ och har plats för både soff- och matgrupp. Pricken över i:et är den öppna spisen för maximal mysfaktor! Från vardagsrummet kommer du ut till den insynsskyddade baksidan med sol från morgon till sen eftermiddag.
Övre plan erbjuder två sovrum och ett badrum med kakel, klinker, wc, dusch och separat badkar. I källaren finns en stor gillestuga som kan nyttjas som sovrum/tv-rum/vardagsrum med gott om förvaringsmöjligheter. Utöver gillestugan finns det gästtoa och tvättstuga.
Parkeringsplats med motorvärmaruttag ingår i månadsavgiften.

Föreningens byggnader ligger i populära Olsbacka med närhet till allt ett boende kräver. Skola/förskola, butiker, restauranger och strövområden. Alldeles i närheten finns även Fjärran Höjders badhus och flera träningsanläggningar. Det är även gångavstånd till Stortorget och allt det har att erbjuda.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna