Centralt, Gävle

Staketgatan 16

Såld
  • 2 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt

Toppfräsch och modern, central tvåa!

Nu saluförs denna välplanerade och genomgående ljusa gaveltvåa där de medvetna detaljerna skapar den fantastiska helheten!
Här erbjuds en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, klinkergolv och spotlights i taket. Från hallen tar du dig till lägenhetens alla delar, som bland annat det lyxigt renoverade köket med bra arbetsytor, god förvaring, köksö och vinkyl. Stort vardagsrum med fönster i två väderstreck och plats för både soff- och matgrupp. Trivsamt sovrum med platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang.
Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett mindre källarförråd.

Detta är en lägenhet där ingenting lämnats åt slumpen, utan är planerad in i minsta detalj och därmed lär upplevas på plats!

Här bor du mycket centralt med närhet till bland annat stortorget med sitt utbud av shopping, caféer och restauranger. Härifrån har du även närhet till vackra boulognerskogen, kommunikationer och skolor. Högskolan når du enkelt med en kortare cykeltur eller kollektivtrafik. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av centrala Gävle.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna