Centralt väster, Gävle

Brändströmsgatan 20C

Såld
  • 2 rum
  • 39 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvåa med balkong i soligt väderstreck med centralt läge!

Varmt välkommen till Brändströmsgatan, här finner du en modern, ombonad och smart planerad tvåa med balkong i soligt läge. Lägenheten har genomgående renoverats under 2020 med såväl ett helt nytt kök samt nya ytsikt och erbjuder allt du kan tänkas önska på 39 kvadratmeter. Centralt och nära till högskolan med möjlighet till snabbt tillträde!

I hallen möts du av en praktisk spegelgarderob med gott om plats för förvaring. Vidare når du ett ljust och trivsamt vardagsrum med ljusa väggar och ett ljust träparkettgolv. Längs kortsidan når du också utgången till den trivsamma möblerbara balkongen i västligt läge där du kan spendera många soliga dagar. Köket är ljust och fräscht med bra förvaringsmöjligheter och nya vitvaror i form av kyl/frys, ugn, spishäll, fläkt och diskmaskin. Från köket når du sovrummet med plats för en rymlig säng och även här finns en smart garderobslösning. Duschrum med kaklade väggar och klinker på golvet med en avskild duschhörna, wc samt nytt handfat med kommod och ett nytt spegelskåp.

Här bor du med ett kort promenadavstånd till högskolan, sjukhuset, matbutiker och centrumkärnan som erbjuder trevliga restauranger med soliga uteserveringar, butiker och kaféer. Inte nog med det så når du även Boulognerskogen med fina promenadstråk längs Gavleån, minigolfbana och badstrand inom kort avstånd.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna