Brynäs, Gävle

Styrmansgatan 10

Såld
  • 2 rum
  • 68,5 kvm
  • Bostadsrätt

Renoveringschans i växande stadsdel!

- Låg månadsavgift!
- Inglasad balkong i söderläge!
- Fönster mot 3 väderstreck!
- Hiss från markplan!

Nu söker denna rymliga 2 rummare ny ägare med tummen på rätt plats i handen. Bostaden har genomgående äldre ytskikt, men med sina spatiösa ytor gör denna bostad lättmöblerad och möjligheterna till att skapa ett ytterligare sovrum enkla. (Se alternativ planritning)

Hallen ger plats för avhängning och garderober för maximal förvaring. Till vänster finns ett stort badrum utrustat med dusch och tvättmaskin och till höger finner du sovrummet som ger plats för dubbelsäng och garderober. Vidare från hallen kommer du in i bostadens rymliga vardagsrum som ger plats för stor soffgrupp och matgrupp. Härifrån nås även bostadens möblerbara balkong i härligt söderläge. Köket är i äldre standard med vita luckor och plats för matgrupp. I sin helhet ett rymligt boende med stor potential.

Bostaden är belägen i en välskött förening med god ekonomi. I den låga avgiften om 3.670kr/månad ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg. Föreningen har ett gemensamt elavtal och tillämpar individuell enhetsmätning, vilket gör att bostadsrättshavaren endast betalar för sin förbrukning.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna