Brynäs, Gävle

Brynäsgatan 81

Såld
  • 2 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Varmt välkommen till denna trea om 70 kvadratmeter med härlig altan på trivsamma och härliga Brynäs.

Här möts du av en bostad mycket trevlig bostad som du har chansen att sätta din alldeles egna prägel på.
Bostaden som är en tvåa med lägenhetens förråd i lägenheten(!) används idag som en trea då man inrett förrådet till ett extra sovrum.
När du kommer in i lägenheten möts du av en stor välkomnande hall som leder dig till vardagsrum och kök som är i en härlig och öppen planlösning. Från köket/matdelen kommer du till lägenhetens alldeles egna härliga altan.

HSB Brf Herrgårdshagen är en välskött och stabil förening med en härlig gemenskap, god ekonomi och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, bastu, gym, en vacker innergård samt en modern och rolig lekplats. I månadsavgiften om 4337 kronor ingår tv, bredband, vatten, värme och Br-tillägg.

Här bor du med ett av Brynäs trevligaste lägen. Bara ett stenkast från bostaden når du T-Uddens naturreservat där du kan ta en härlig kvällspromenad längs havet. I området finns även Fjällbackens köpcentrum med sitt utbud av butiker! Med några minuters promenad når du Brynäs centrum och inom en bekväm cykeltur når du Högskolan och Boulognerskogen med sitt utbud av fina promenadstråk, utomhusgym och badplats.

Sammanfattningsvis har du här en kvadratsmart och genomgående renoverad lägenhet.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna