Brynäs, Gävle

Brynäsgränd 11

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Skuldfri förening - Inrökt tvåa med stort renoveringsbehov, inglasad balkong!

Varmt välkomna till denna inrökta tvåa med stort renoveringsbehov och inglasad balkong i skuldfri förening!

Här finns alla möjligheter att sätta sin egen prägel på boendet. Tvåa med inglasad balkong mot innergård. Stora renoveringsbehov att skapa sin egen drömbostad! Bostaden erbjuder hall med plats för klädavhängning och garderober, rymligt kök med goda arbetsytor och plats för matgrupp, sovrum med garderober och utgång till möblerbar inglasad balkong. Övrigt i lägenheten finns även stort vardagsrum och badrum med dusch!

Brf Agenten 18 är en skuldfri och välskött förening. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, cykelrum, en trevlig och välskött innergård och grillplats. I månadsavgiften om 2 454 kronor ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv och källarförråd, föreningen har enhetsmätning av elen vilket innebär att man endast betalar för sin förbrukning kvartalsvis och slipper betala nätavgift!

Här bor du lugnt och fint med närhet till bland annat busshållplats, tågstation och vårdcentral. Brynäs centrum ligger precis runt hörnet, Söderbackens utbud av restauranger, butiker och kaféer en kort promenad bort och Boulognerskogen med sitt utbud av vackra promenadstråk, utomhusgym och badplats når du enkelt med cykel eller kollektivtrafik. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Brynäs!

Välkommen att skapa ditt drömhem!

Mer om mäklarna