Brynäs, Gävle

Femte Tvärgatan 32A

Såld
  • 1,5 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

Stor och ljus 1.5a högst upp i huset med mycket låg avgift!

Varmt välkommen till denna mycket trevliga och ljusa 1.5-rumslägenhet om hela 45 kvadratmeter högst upp i huset med en eftertraktad låg avgift om endast 1669 kr!

Här välkomnas du av en hall som direkt öppnar upp till en rymlig matsalsdel med gott om plats för en stor matgrupp med 6 platser. I anslutning till hallen finns även en klädkammare. Köket från 2018 ligger i smidig anslutning till matsalsdelen och här har du gott om arbetsytor, bra förvaring och diskmaskin för att maximera bekvämligheten.

Vardagsrummet är anpassningsbart för att passa din personliga inredningsstil och inrymmer även en trivsam sovalkov. Avslutningsvis har du ett helkaklat badrum som bjuder på bekvämlighet och funktion.

Kort sagt, denna lägenhet är en ovanlig pärla som upplevs väldigt ljus och rymlig. Lägenhetens högsta placering i byggnaden med västvända fönster ger fantastisk utsikt mot solnedgången.

En välskött förening med bra ekonomi och låga avgifter. Lugnt område på Brynäs med bra kommunikationer, granne med Brynäscentrum som erbjuder matbutik, gym och pizzerior.
Inom ca 15 minuters promenadavstånd finns fjällbacken, Söders restaurangstråk och centralstationen, samt 5 minuter bort håller godisfabrikens nya område på att byggas upp med allt det har att erbjuda.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna