Välkomna till Parkgatan 37C!

Furulund, Furulund

Parkgatan 37C

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Furulund - Marklägenhet med egen liten trädgård och närhet till tågstationen!

Söker du det perfekta hemmet med en harmonisk blandning av natur och bekvämlighet? Då har vi den idealiska lösningen för dig - Välkomna till Parkgatan 37C!
Detta bostadsrättsradhus, som har sin historia från 1960-talet och är en riktig pärla i naturskönt läge. Med vidsträckta vyer över frodiga åkrar och en omgivande miljö som ger dig den fridfulla villaatmosfären, erbjuder detta hem en unik möjlighet att bo bekvämt och idylliskt på samma gång.
Här väntar en omsorgsfullt underhållen och inbjudande lägenhet med en generös tillbyggnad ? ett stort uterum ? som förlänger ditt boendeutrymme och ger dig möjligheten att njuta av det svenska ljuset året om.
Området runt Furulund är inte bara vackert, det är också fullt av möjligheter till en aktiv livsstil. Ta promenader längs de natursköna stigarna, utforska de närliggande dammarna, eller varför inte följa Kävlinge ån på dess resa genom landskapet?
För pendlaren finns den närbelägna tågstationen som smidigt tar dig till både Malmö och Lund. Det är denna perfekta balans mellan natursköna omgivningar och bekvämt pendlingsläge som har gjort Furulund till en så uppskattad plats att kalla hem.

Mer om mäklarna