Flen

Orrögatan 8A

Såld
  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

Trevlig 2:a i populär förening!

Varmt välkommen till Orrögatan 8A! Två våningar upp i huset finner du denna väldisponerade tvårummare om 65 kvm. Lägenheten har genomgående gott skick med ett snyggt parkettgolv i vardagsrummet. Lägenhetens kök är i hörnläge med fönster både i syd och i väst vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp! Köket har utrymme för ett köksbord och är utrustat med spis och ugn samt att det finns kyl och frys i full storlek. Från köket tar du dig ut till den inglasade balkongen även denna i sydväst läge vilket skapar en fantastisk känsla med sol under de varma sommarkvällarna. Lägenhetens sovrum är inbjudande med snyggt golv och en lugn tapet på väggarna. Till lägenheten ingår även ett vindsförråd.

Här bor du i en populär förening med en god ekonomi och en låg belåningsgrad. Föreningen tillhandahåller dig som medlem en hel del. Bland annat finns det möjlighet att kostnadsfritt låna båt med motor för att åka ut på Orhammaren, vidare har förening 2 st gästlägenheter och gemensamhetslokaler som går att hyra för en mindre peng. Det finns goda parkeringsmöjligheter för medlemmar både genom att hyra en egen plats eller stå på gratisplatserna. Det finns även carport med gallergrind.

Här Bor du på en lugn adress med gång och cykelavstånd in till centrum, inom 200 meter finns en Willys. Utanför lägenheten finns välskötta gräsmattor, träd och buskar.

Vill du bo på en lugn adress med närhet till Centrum är detta lägenheten för dig!

Mer om mäklarna