Centralt, Finspång

Höjdvägen 1A

Såld
  • 3 rum
  • 84,5 kvm
  • Bostadsrätt

RENOVERAD & LJUS 3:A I OMTYCKTA BRF MAJELDEN!

Varmt välkomna till Höjdvägen 1A och denna rymliga 3:a med bästa centrala läge bekvämt belägen på andra våningsplanet i omtyckta Brf Majelden!

Nu har ni chansen att förvärva en mycket attraktiv gavellägenhet med optimal planlösning som genomgått en omfattande renovering under 2015. Här har vi genomgående parkettgolv i hela bostaden samt trevligt ljusinsläpp från flera fönsterpartier i olika väderstreck. Ljust och modernt kök med goda arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Luftigt vardagsrum med härligt burspråk och utgång till balkong under tak som erbjuder eftermiddagssol. Två rymliga sovrum varav ena med platsbyggd garderobsdel. Öppen hall med platsbyggd garderobsdel även här samt ingång till klädkammare. Välutrustat badrum med både tvättmaskin samt torktumlare. Här är det bara att flytta in!

Med bästa centrala läge bor ni bekvämt i hjärtat av Finspång med gångavstånd till mataffärer, bibliotek, restauranger, kyrka samt nya vårdcentrum.
HSB Brf Majelden är en stabil förening med god ekonomi som även har en grönskande innergård där man kan skapa många fina minnen med familj och grannar!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Mer om mäklarna