Östra Främby, Falun

Torkils väg 36F, 79152 Falun

Såld
  • 3 rum
  • 90,5 kvm
  • Bostadsrätt

3:a i toppläge i Falun!

EN OSLIPAD DIAMANT MED LÄGE I VÄRLDSKLASS VID SJÖN RUNN I FALUN!
Söker ni en bostadsrätt i grymt bra läge vid Runn så ska ni köpa denna guldklimp! Tre rum och kök i markplan med gavelläge närmast Runn och även balkong mot Runn!
Här har ni chansen att sätta er egen prägel på detta drömboende och renovera efter smak och tycke. Stabil HSB förening innehållande 32 hus med 183 lägenheter, byggår 1979.
Lägenheten har två sovrum i bra storlek, stort vardagsrum och kök med utgång till balkongen och den härliga sjöutsikten! Rymligt badrum och två klädkammare finns i lägenheten i nuläget. Se gärna också den alternativa planlösningen i annonsen på förslag hur man kan förändra planlösningen och bland annat kan öppna upp köket och få en mer öppen planlösning om man önskar.
Denna lägenhet ligger i populära Östra Främby. Här har ni närhet till allt man önskar, promenad/cykelavstånd in till stan, närhet till skolor, matbutik, pizzeria/restaurang och kollektivtrafik. Även närhet till badstrand och möjlighet till egen båtplats. Plogade isbanor på Runn vintertid för skridskoåkning.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning till ansvarig fastighetsmäklare.

Mer om mäklarna