Herrhagen, Falun

Herrhagsvägen 7B

Såld
  • 3 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt

Fräsch 3:a på 4:e våningen med hiss i Herrhagen i närheten av Slätta!

En hemtrevlig trea på Herrhagsvägen, bra planlösning och fräscha ytskikt. Lägenheten rymmer tre rum och kök och har en total boyta om 85 kvadratmeter. Lägenheten har även en härlig inglasad balkong där ni kan njuta. Ett stenkast från Kålgården och alla bekvämligheter i Slätta och en kort cykeltur in till stan!

Den funktionella hallen ger ett hemtrevligt intryck av bostaden och erbjuder bra förvaringsmöjligheter via ett flertal platsbyggda garderober. Vidare finns ett rymligt vardagsrum samt ett härligt kök med klassiska skåpluckor i furu, här finns plats för matbord och stolar. Två sovrum i bra storlek och plats för förvaring av kläder. Helkaklat badrummet med vägghängd wc, dusch, badrumsskåp, handfat, tvättmaskin och golvvärme. Dessutom har bostaden en praktisk gästtoalett i anslutning till hallen.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en inglasad och fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Balkongen nås från vardagsrummet.

Falunhus nr 11 och Riksbyggens BRF är en välskött och trevlig förening med god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, lekplats, en trevlig innergård, grillplats och boulebana.

Trevligt område med tillgång till allt vad Slätta har att erbjuda i form av matbutik, gym, pizzeria, bad, idrott och lek. Skola och förskola finns på gångavstånd och Falu centrum cyklar du ner till på ca 10 min. Kommunikationerna är mycket bra då det på vardagar går bussar väldigt ofta mot centrum. Fina promenadstråk runt Kålgården och närhet till Stångtjärns friluftsområde samt butiker i Britsarvet och vårdcentral.

Varmt välkommen att anmäla er till visning!

Mer om mäklarna