Hälsinggården, Falun

Flädervägen 3E

Såld
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Nyligen producerad trea med charmig och fin balkong

Nyligen producerad trea med charmig och fin balkong

Välkommen till populära och trivsamma Hälsinggården och denna stilrena tre om 69 perfekt planerade kvadratmeter. Något som verkligen utmärker den här bostaden är det rika ljusinsläppet och den härliga balkongen. En öppen lägenhet byggd 2016 med hög materiell standard och fräscha ytskikt.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en inbjudande hall, och lite längre in finner vi ett härligt, öppet och ljust kök med bänkskiva i laminat, släta luckor, stora fönster, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten två sovrum, en klädkammare och ett mysigt och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. Det större sovrummet är ljust och nås via hallen. Här erbjuds rymliga garderober och plats för dubbelsäng. Utöver det finns ett sovrum av modell mindre i anslutning till vardagsrummet vilket går perfekt att nyttja som kontor eller barnrum. Badrummet är fräscht och smakfullt och utrustat med toalett, kommod, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en charmig och fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall, markis och sol hela eftermiddagen och kvällen.

Här bor du vid ett av Hälsinggårdens bästa lägen med Hälsinggårdsbryggorna inom gångavstånd. Roxnäs udde ligger en cykeltur bort och Falu centrum finns en kort biltur från bostaden. Här finns allt och lite till för paret eller den lilla familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Falun har att erbjuda.
Vi ses på visningen!

Mer om mäklarna