Hälsinggården, Falun

Hälsinggårdsvägen 29D

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Ny/färdigproducerad 2:a med hiss, inflyttningsklar!

PRISSÄNKT, PASSA PÅ OCH HÖR AV ER MED INTRESSE! INFLYTTNINGSKLAR 2:A MED HISS I ETT AV HUSETS BÄTTRE LÄGEN!
Gavellägenhet högst upp i huset, med utsikt mot skogsdunge mot Runn hållet och längst ifrån bilvägen. Drömmer ni om att få flytta in i en helt sprillans ny lägenhet, då har ni nu chansen! Toppfräsch och redo att flyttas in i!

Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket skapar trevliga umgängesytor. Från vardagsrummet har ni direkt access till balkongen. Vidare erbjuder bostaden ett sovrum i bra storlek, ett stort och stilrent badrum med tvättavdelning samt en ljus entréhall med ingång till praktisk klädkammare. Bostaden präglas av genomgående ljusa färgval, enhetliga golv i ek, fönsterbrädor i natursten samt fina ljusinsläpp med sitt fria gavelläge.
På gården finns separat förrådsbyggnad med ett stort förråd som tillhör lägenheten. Parkeringsplats med eluttag finns samt laddplatser för elbil.

Direkt närhet till förskola, skola (F-9) och gymnasium i Hälsinggården samt Hälsingberg, busshållplats precis över gatan med en restid på mindre än 10 minuter in till Falu stadskärna, för er naturintresserade så är det endast ca 500 meter till sjön Runn och Hälsinggårdsbryggorna, perfekt för er som har båtintresse/långfärdsskridskor med mera, närhet till elljusspår. Nära till Rottnebyskogen med mycket fina promenadstråk och skidspår samt den trevliga badplatsen och rekreationsområdet vid Roxnäs Udde. Promenadavstånd till både livsmedelsaffär(Willys), apotek, vårdcentral, bensinstation, pizzeria m m. Nära också till Regementets handelsplats med bl a ICA Maxi, Plantagen, Rusta, Jysk, ÖB mfl. Föredrar du att cykla eller promenera så finns här fina cykel- och promenadvägar ända in till centrum.

Mer om mäklarna