HAGA, Falun

Hagagatan 9C

Såld
  • 1 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig 1:a till salu i bra läge i Falun, med närhet till allt!

STOR ETTA MED SOVALKOV I CENTRALT LÄGE I FALUN, I FINA OCH LUGNA HAGA!

I lugna och populära villakvarter ligger denna fina 1:a belägen. Trevlig lägenhet som är i genomgående fint skick och du välkomnas i en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter via garderob med spegel -skjutdörrar. Rymligt ljust kök med vita skåpluckor, fräscht badrum med duschhörna. Fina ytskikt och tidlös färgsättning i alla rum. Generös takhöjd och lägenheten präglas av ljus och rymd. Fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Stort vardagsrum med fint parkettgolv och med sovalkov, arbetshörna/kontorshörna samt plats för soffa och tv.
Access till lägenhetens balkong från vardagsrummet. Balkongen är i bra läge, här kan ni sitta och koppla av mot den lugna innergården.
Välskött förening innehållande 71 lägenheter och med hiss i huset samt fina gemensamhetsutrymmen som övernattningslägenhet, bastu, enklare träningsrum och hobbyrum.
Här bor du bra, med låg månadsavgift i ett eftertraktat område. Närhet till både Lugnets rekreationsområde som erbjuder bland annat löpar-/skidspår, utomhusgym, bad, parkområde, minigolfbana och vacker natur samt närhet till Britsarvet, där finns ett centrum med livsmedelsaffärer, restaurang, gym och vårdcentral. Närhet även till centrum i Falun,
Högskolan, lasarettet och Resecentrum.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning till ansvarig fastighetsmäklare!

Mer om mäklarna