HAGA, Falun

Hagagatan 13B

  • 1 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 995 000 kr
Månadsavgift: 3 034 kr/mån

Rymlig 1:a till salu i bra läge i Falun, med närhet till allt!

STOR ETTA MED SOVALKOV I CENTRALT LÄGE I FALUN, I FINA OCH LUGNA HAGA!

I lugna och populära villakvarter ligger denna fina 1:a belägen. Trevlig lägenhet som är i genomgående fint skick och du välkomnas i en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter via inbyggda garderober. Rymligt ljust kök med gråa skåpluckor, diskmaskin ny köksfläkt, kyl & frys, spishäll och ugn. Fräscht badrum med duschhörna. Fina ytskikt och tidlös färgsättning i alla rum. Generös takhöjd och lägenheten präglas av ljus och rymd. Fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Stort vardagsrum med fint parkettgolv och med sovalkov, finns även plats för arbetshörna/kontorshörna samt plats för soffa och tv.
Access till lägenhetens balkong från vardagsrummet. Balkongen är i bra läge, här kan ni sitta och koppla av mot den lugna innergården.
Välskött förening innehållande 71 lägenheter och med hiss i huset samt fina gemensamhetsutrymmen som till exempel övernattningslägenhet, bastu, enklare träningsrum och hobbyrum.
Här bor du bra, med låg månadsavgift i ett eftertraktat område. Närhet till både Lugnets rekreationsområde som erbjuder bland annat löpar-/skidspår, utomhusgym, bad, parkområde, minigolfbana och vacker natur samt närhet till Britsarvet, där finns ett centrum med livsmedelsaffärer, restaurang, gym och vårdcentral. Närhet även till centrum i Falun,
Högskolan, lasarettet och Resecentrum.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning till ansvarig fastighetsmäklare!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

HAGA, Falun

Hagagatan 13B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.