Falun - Centrum, Falun

Trotzgatan 45B

Såld
  • 2 rum
  • 90 kvm
  • Bostadsrätt

Öppen och unik takvåning om 90 kvm i stabil, välskött och aktiv förening.

Denna lägenhet förbereds inför försäljning!

Högst upp i huset på Trotzgatan 45B hittar vi denna superfina och öppna takvåning om 90 utmärkt utnyttjade kvadratmeter (ca 100 kvm golvyta).
En unik, lyxig och stilren vindsvåning med ljusa ytskikt, vackert ljusinsläpp och generös takhöjd som måste upplevas på plats.

Här finns det massvis med härliga detaljer att studera, bland annat fyra meter i takhöjd, vackra stengolv, takfönster, synliga träbjälkar och genomgående spotlights i hela lägenheten med dimmer-funktion. Lägenheten totalrenoverades 2008.

I den funktionella, välplanerade och praktiska hallen i denna lägenhet finns klädhängare, platsbyggda garderober, stilrent klinkergolv med golvvärme.

Vidare finns ett öppet, socialt och stilrent vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp genom flertalet takfönster och stora sällskapsytor.

Det fina köket av påkostat material har bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, bänkskiva i sten och släta luckor.
Vitvaror från kvalitetsmärken med bl.a. frys från Husqvarna.

Utöver det finns ett stort, harmoniskt och inbjudande sovrum med platsbyggda garderober, utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng, skrivbord och övrig möblemang.

Badrummet är påkostat, fräscht och funktionellt med dusch, badkar, handfat, kommod och vägghängd wc.

Föreningen Ångbryggeriet är en stabil, välskött och aktiv förening med god ekonomi, en härlig gemenskap och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller tvättstuga, gym, bastu och övernattningslägenhet.

Ångbryggeriet är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, familjevänligt och lugnt.

Här har du nära till allt vardagen kräver, lekparker, butiker, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk och skolor.

Mer om mäklarna