Centralt, Falun

Vasagatan 35A

Såld
  • 3 rum
  • 69 kvm
  • Bostadsrätt

Unik chans att förvärva 3:a i markplan i vackra villakvarter i centrala Falun!

Söker ni en 3:a i centralt bra läge i Falun med egen uteplats? Se hit!

Här bor ni i vackra villakvarter. En perfekt blandning mellan hus och lägenhet, för här har ni även tillgång till egen uteplats samt stor gräsyta. Lägenheten är rymlig på 69 kvm och med en månadsavgift på 3581 kr där värme, vatten, el och parkering ingår under carport med motorvärmare. Fiber är indraget till lägenheten via Falu Stadsnät. Man väljer själv internetleverantör/ abonnemang som köpare.

När ni kommer in i bostaden så möts ni av en rymlig hall och ett sovrum direkt till höger, perfekt tonårsrum som ligger lite mer avskilt från övriga bostaden, bra förvaring via garderob.
Vidare in i lägenheten så finner vi ett fräscht helkakalt badrum med dusch, wc och tvättställ. Ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från vackra fönsterpartier. Lägenheten präglas av många vackra detaljer från husets byggnadsår 1924, takhöjd över standard gör att bostaden känns luftig och stor.

Fräscht renoverat kök med walk-in skafferi och maskinell utrustning består av kyl & frys, diskmaskin, ugn, spishäll, fläkt. I köket finns det gott om förvaringsmöjligheter samt bra arbetsyta.

Sovrum nummer två är rymligt, plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter via garderob.

Gemensam fräsch tvättstuga som ni har enkel access till från en dörr i köket i samma våningsplan som lägenheten. I samma våningsplan finns även gemensam bubbelbadkar som husets boende får använda. Totalt sett i huset/föreningen finns 4 lägenheter. Se gärna föreningens årsredovisning i annonseringen.

Access till er egen uteplats har ni utvändigt från huset och tillgång till härlig trädgårdstomt. På uteplatsen finns ett enklare utekök. Till lägenheten tillhör även ett förråd.

Här är det bara att flytta in och trivas från dag 1! Fräsch lägenhet med fina ytskikt, renoverat och klart!

Varmt välkommen att anmäla ert intresse till ansvarig fastighetsmäklare.

Mer om mäklarna