Centralt, Falun

Promenaden 19

Såld
  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt

Trivsam 3:a med hiss till salu i grymt bra läge, centralt i Falun!

Välkommen till Promenaden 19 och denna trevliga trerummare!

Lägenheten ligger på våning 5 av 6 och har en solig balkong med fantastisk utsikt över takåsarna. Här bor ni bra med väldisponerade ytor och en trivsam och ljus atmosfär. Bostaden är på 73 kvm och är fördelade mellan en välkomnande och rymlig entréhall. Rymligt vardagsrum med fina sällskapsytor samt med access till den härliga balkongen i soligt sydöst läge. Fint kök med goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Praktiskt matrum beläget mellan kök och vardagsrum. Fräscht badrum med kakel samt klinkers och förberett för tvättmaskin för den som vill sätta in. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och goda förvaringsutrymmen i flertalet garderober samt ett mindre sovrum. Låg månadsavgift om 4393 kr/mån som inkluderar bredband, värme, vatten, kabel-tv och BR-tillägg.

Här bor ni i ett eftertraktat område och populär förening, centralt på en av stans bästa adresser, huset har HISS! Tillgång till både tvättstuga och förråd i samma fastighet.
I detta kanonläge har ni direkt närhet till alla bekvämligheter i Falun, butiker, restauranger, kaféer, resecentrum, Falu Lasarett med mera.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse! Hoppas vi ses på visning!

Mer om mäklarna